Följ TransFargo

APM konflikten

Blogginlägg   •   Jun 19, 2017 12:38 CEST

Konflikten på APM och dess konsekvenser har numer blivit en vardag för oss som håller på med containertransporter.

Då det för tillfället fungerar bra med in och utleveranser på APM så har däremot övriga hamnar i Sverige börjat få problem med långa väntetider för att hämta och lämna enheter.

Helsingborg Hamn

Där vi för ögonblicket har svårast med långa väntetider är in och ut från Helsingborgs hamn.

Då vi räknar med att detta skall fortsätta under en lång tid har det blivit allt svårare för våra åkerier att bedriva verksamhet i Helsingborg. Vi har därför beslutat att införa en extra hämtningsavgift fram tills problemen med de långa väntetiderna är lösta av hamnen i Helsingborg.

Vi kommer att från och med den 19 juni fakturera SEK 450,- som ett västhamnstillägg när vi hämtar eller lämnar en container i Helsingborgs Hamn.

Detta för att säkerställa att de åkare vi har i verksamhet i området kan fortsätta med sin verksamhet.

Vi hoppas på er förståelse och vi kommer naturligtvis att ta bort denna avgift när vi har uppnått en acceptabel nivå på servicen från hamnen.

Malmöpriser

Under rådande omständigheter har vi inga möjligheter pga. av kapacitetsbrist kunna använda vår normala tariff. När Ni behöver priser för körningar med utgångspunkt Malmö vänligen kontakta vår trafik avdelning, Ulf Wintell, Ulf.wintell@transfargo.se, tel . 031576966.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://transfargo.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.