Följ TransFargo

Trafikinformation inför sommaren

Blogginlägg   •   Jun 20, 2017 16:30 CEST

TransFargos målsättning är alltid att upprätthålla normal service  under sommarperioden. Vi vill dock uppmärksamma våra kunder om att det kan förekomma störningar och begränsningar i trafiken så som färre antal avgångar, trafikstockningar och vägarbeten. Vi ber våra kunder som har transporter till/från Italien att vara extra uppmärksamma under augusti månad. Den Italienska industrisemestern infaller under denna period och många verksamheter håller helt stängt vilket påverkar avgångs och ankomstfrekvens.

SYSTEMPLUS

SystemPlus-trafiken kör enligt tidtabell under hela sommaren. Mer information och kontakt finner ni här: SystemPlus

Vi välkomnar dig att kontakta oss för att få information om trafiker, avgångar och ankomster så att du kan planera dina transporter för sommarperioden. Besök gärna vår hemsida där ni även  finner de villkor som gäller för transporter vid helger och semesterperioder.

Vi på TransFargo finns redo hela sommaren för att ta hand om dina logistik- och transportbehov, tveka ej att kontakta oss om ni har några frågor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://transfargo.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.