Följ TransFargo

Ny styrelsekommitté System Alliance Europe

Nyhet   •   Nov 13, 2017 17:11 CET

Från vänster: W. Konzett, F. Zuidgeest, C. Frachet, M. Haas, O. Rüter, J. Wolpert, U. Meyer& M. Magnor

I samband med System Alliance Europe’s aktieförsamlingsmöte tidigare i år blev en ny styrelsekommitté tillsatt. Under de närmaste två åren utgör följande ledamöter utskottet:

Efternamn Förnamn Företag
Frachet Cédric Groupe Heppner
Haas Manfred Streck Transport AG
Konzett Walter Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H.
Magnor Matthias Hellmann Worldwide Logistics Road & Rail GmbH & Co. KG
Peters Stephan Rhenus Freight Logistics GmbH & Co. KG
Rüter Oliver L.W. Cretschmar GmbH & Co. KG
van Dessel Guido H. Essers
Wolpert Jürgen Friedrich Zufall GmbH & Co. KG
Zuidgeest Frans Mainfreight Europe


Oliver Rüter blev omvald till styrelsens ordförande för ytterligare en period. Frans Zuidgeest valdes till suppleant. Oliver Rüter om sitt omval: "Jag är glad att kunna fortsätta arbetet. Vi står inför stora strategiska utmaningar, där vi som det ledande Europeiska nätverket måste optimera samarbetet till gagn för våra kunder.”

Oliver Rüter fortsätter "Nätverket befinner sig i en förändringsprocess med fokus på utveckling. I januari 2018 har vi helt migrerat till en ny IT-plattform "Log-IT 2020 ". Denna uppdatering kommer att ge oss möjligheten att erbjuda aktuella och framtidsinriktade lösningar för både våra kunder och partners i System Alliance Europe. Framtida lösningar diskuteras och utvecklas i speciellt sammansatta innovationsgrupper.

Nätverket består för närvarande av 59 partners, som är representerade i 32 europeiska länder med 193 filialer.


System Alliance Europe kombinerar kompetensen hos de ledande medelstora logistiktjänstleverantörerna i Europa. Vi erbjuder kunder en europeisk plattform för styckegodstransporter via egen regional partner. Organisations- och IT-riktlinjer garanterar höga kvalitetsstandarder, transparenta processer och pålitlig hantering av leveranser.
För mer information, besök:
www.systemallianceeurope.net.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.