Följ TransFargo

SITTAM – TransFargos nya samarbetspartner i Italien

Pressmeddelande   •   Maj 11, 2015 13:45 CEST

För att ytterligare stärka vår kvalitet och service i Italien inleder TransFargo samarbete med SITTAM som ny partner, from den 1 maj 2015.

SITTAM har en mycket lång erfarenhet av trafik till och ifrån Sverige och har varit verksam inom logistik och internationella transporter sedan 1960. De har 300 anställda och täcker hela Italien med flertalet plattformar och erbjuder marknaden en heltäckande logistik- & produktportfölj.

Precis som TransFargo arbetar SITTAM med stort fokus på kvalité och personlig service genom hela transportkedjan. Båda företagen ingår i det Europeiska nätverket CargoLine.

För TransFargos del innebär samarbetet en fortsatt mycket tydlig satsning och vidareutveckling av en för oss traditionsrik och mycket viktig marknad. Detta innebär bl.a. tätare avgångar till/från flera orter i Italien samt ytterligare utveckling av intermodala tranportlösningar.

För ytterligare information kontakta:

Louise Sedin, Sälj- och Marknadsansvarig, TransFargo AB

Tel. 040-28 71 02

E-post louise.sedin@transfargo.se

TransFargo är ett familjeägt svenskt logistik- och transportföretag med internationell inriktning. Företagets tjänster omfattar landtransporter i Europa, sjö- och flygtransporter samt tredjepartslogistik. TransFargo har 90 medarbetare som arbetar i moderna kontors- och logistikanläggningar i Malmö, Göteborg och Stockholm samt har distributionsterminaler i Örebro, Linköping, Jönköping, Växjö och Halmstad. Företaget omsätter 350 Mkr och är AEOF- samt kvalitets- och miljöcertifierade.

Läs mer om oss på www.transfargo.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://transfargo.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.